Ro på ØRERNE

Vejledning

Der følger mange bekymringer med, ved at være forælder til et ørebarn. Jeg hjælper med at få ro på bekymringerne, og sammen finder vi årsagen til dit barns øreproblemer, så tilstanden kan bedres.

 

’’Ro på ØRERNE’’

Familie-ro

Sover dit barn kun korte lure? Vågner ofte skrigende, også om natten? Vil helst ikke ligge fladt ned? Er ofte forkølet/syg? Har hyppige mellemørebetændelser? Vil amme/have flaske hyppigt? Tager sig til ørerne?

Hvis en eller flere af disse symptomer passer på dit barn, har du med stor sandsynlighed fået dig et ørebarn. Betegnelsen er kær, men virkeligheden er benhård. Det er HÅRDT at have et ørebarn, og som forælder leder man i desperation efter noget der kan lindre sit barns lidelser. Måske har i allerede været ved ørelægen med jeres barn og fået konstateret væske på ørerne, måske ikke. Uanset hvad, så er øreproblemer oftest et symptom på en bagvedliggende årsag. Og før den årsag findes, så vil øreproblemerne ofte komme som perler på en snor, også selvom barnet måske har fået dræn. Jeg kigger holistisk på barnet, altså ser HELE barnet, og på den måde bliver det muligt at finde ind til årsagen, og blive øreproblemerne varigt kvit.

Til familier med ørebørn, vil jeg altid anbefale et fuldt 1:1 familie-ro forløb, da det kræver støtte til forløbet over længere tid, og i som forældre har brug for råd og vejledning hele forløbet igennem.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.