"RO PÅ kroppen"

Vejledning

Symptomer som generel dårlig og urolig søvn hos barnet, forstoppelse, eksem eller astma/astmatisk bronkitis, er lidelser man som forældre skal tage meget alvorligt, men du skal også vide, at der næsten altid gemmer sig en bagvedliggende årsag til disse symptomer.

Læs mere her.

"RO PÅ kroppen"

Familie-ro

Vil din baby kun sove korte lure?
Vågner dit barn mange gange hver nat?
Vågner dit barn skrigende? Vil amme/have flaske hele natten igennem?

Årsagerne til den urolige søvn kan være mange, og mange opvågninger hos det lille barn er (desværre) helt normale og naturlige. Men hvis din mavefornemmelse siger dig at noget er galt, så skal du lytte.

Det samme gælder hvis dit barn har tendens til forstoppelse, eksem og/eller astmatisk bronkitis.

Afføringsmidler, hudsalver og inhalatorer vil blot være symptombehandling, da disse lidelser oftest skyldes en bagvedliggende årsag, og før dén findes og behandles, bliver dit barn ikke sine symptomer kvit, og symptombehandlingen kan trække ud i meget, meget lang tid.

Jeg kan som OMFT-terapeut (Orofacial Myofunctional Therapy) og Børnesundhedsvejleder screene dit barn for symptomer, og sammen med et indgående journal arbejde ud fra et spørgeskema du udfylder, fastlægge dit barns årsag bag symptomerne, og vejlede dig til, hvordan du kan hjælpe dit barn til en hverdag uden symptomer.

Mange kan komme langt med en opstartssamtale, men min anbefaling af vejlednings forløb afhænger af jeres specifikke situation og problematik, og det kan derfor være godt med en gratis afklaringssamtale først, så vi sammen finder den bedste løsning for jer.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.