Om Familie-ro

SIMONE OLSEN

Jeg har valgt at Familie-ro skal være min levevej, fordi jeg ved hvad det vil sige at stå alene i systemet, som forælder til et barn der har brug for hjælp, og hvor symptombehandling ikke længere slår til.

Hvem står bag?

Simone Olsen

Jeg ved hvordan det føles, ikke at blive hørt og ”mødt” af systemet, og føle sig magtesløs som Mor.

Derfor valgte jeg i en alder af 31 at skifte mit faste job som frisør ud, med lærebøger og SU. Jeg startede med at læse Biologi og psykologi, med særlig fokus på spædbarnstilknytningsteorierne. Senere fulgte studierne i anatomi, fysiologi og sygdomslære og siden mine uddannelser. Jeg ønskede at blive dét fyrtårn for andre forældre, vi selv så ofte havde manglet!

Begge vores sønner er født med stramt tungebånd med svær refluks og ’spændte kroppe’ til følge. De har begge lidt af astma og eksem, og den yngste (3 år) har også ’Ørebarn’ og fødevareallergiker på cv’et.

Den ældste (5 år) har i dag et meget sensitivt nervesystem, som hver dag kræver særlig opmærksomhed og hjælp.

Gennem mine uddannelser har jeg lært så meget om børns sundhed og trivsel, at jeg har kunnet hjælpe mine egne børn så meget, så de i dag ikke er begrænsede af deres livsvilkår, og de er, vigtigst af alt, ude af al symptombehandlende medicin.

Jeg har så mange kort på hånden, som giver mig en handlekraft som Mor, som gør at jeg ikke længere føler mig magtesløs.

Det er en GAVE, jeg ønsker at give videre gennem min vejledning til alle forældre.

I dag er jeg certificeret Børnesundhedsvejleder, fysiurgisk massør, OMFT-terapeut og RAB-godkendt zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole, og så holder jeg mig altid opdateret gennem relevante kurser og de nyeste studier om børns sundhed.

Jeg har specialiseret mig og nørdet i børns naturlige sundhed, så jeg kan hjælpe dig som forælder, med at tage styringen over dit barns symptomer.

Jeg kender følelsen af magtesløshed. Der skal ingen forældre stå, derfor Familie-ro.dk.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.