Min prisliste

Familie-ro

Jeg har skabt min fleksible prisstruktur, som er designet til at fungere med ethvert budget – og som kan tilpasses til præcis dit/jeres behov.

Min prisliste

Familie-ro.dk er skabt til og for, at skabe ro og tryghed hos børnefamilier. Jeg véd at det er bekosteligt at have børn, men samtidig må det heller ikke være økonomien der afholder DIG fra, at få hjælp til dit barn.

Derfor har jeg skabt min fleksible prisstruktur, som er designet til at fungere med ethvert budget – og som kan tilpasses til præcis dit/jeres behov.

Skriv derfor til mig, hvis du har behov for, at få delt regningen op i flere rater, vi finder en løsning!

Priser

Baby tjek

Baby 0-2 år.

Jeg screener dit barn for symptomer på eventuel refluks/silent refluks, fordøjelsesproblemer, fødevarereaktioner, øreproblemer, eksem mm., og undersøger mundmotorik/screener for stramt tunge- og læbebånd.
Du vil ligeledes modtage vejledning i gavnlig ernæring/kostændringer, eventuelle kosttilskud og øvrige tiltag, der vil kunne hjælpe dit barn.
Under samtalen giver jeg dit barn dejlig og lindrende zoneterapi.

Konsultationen foregår i klinikken i Holbæk.

1 times varighed

 

+ 1500kr ved hjemme-konsultation + km* ( kun sjælland)

895,-

"Ro-på"-tryghedspakken (anbefales)

Kan kun tilkøbes til øvrige ydelser

Den mest populære løsning blandt mine klienter, der booker til Baby Tjek, Børnetjek, Tungebåndsvejledning, Refluks vejledning eller Ørebarns vejledning.. Den omfatter:

-2 x 20 minutters telefonisk sparring/samtale med mig om måneden (bookes af dig, efter behov), i 3 måneder, fra d.d. for første konsultation.

Der kan opstå mange spørgsmål når man går i gang med ændringer i det daglige, og måske opstår der nye symptomer eller andet hos dit barn, som du har brug for at tale om. På denne måde har du hele tiden min hånd i ryggen, og forløbet bliver dermed løbene tilpasset dit barn.

-Quick-svar via sms i alle hverdage (svar indenfor 24 timer), til de små spørgsmål, der kan dukke op, når der ændres vaner og tilføjes nye tiltag .

-10% rabat på Bachs Blomsterremedie behandlingsflaske, hvis dette skønnes som en mulig god støtte til dit barns forløb.

At komme i mål med dit barns symptomer er en proces, og Tryghedspakken er for mange lige dét, der gør hele forskellen for at komme i mål og blive symptomerne kvit.

2999,-

Børnetjek

Barn 2-11 år

Jeg screener dit barn for symptomer på eventuel refluks/silent refluks, fordøjelsesproblemer, eksem, nedsat immunforsvar, fødevarereaktioner mm., og undersøger mundmotorik/screener for stramt tunge- og læbebånd.
Du vil ligeledes modtage vejledning i gavnlig ernæring/kostændringer, eventuelle kosttilskud og øvrige tiltag, der vil kunne hjælpe dit barn.
Under samtalen giver jeg dit barn dejlig og lindrende zoneterapi, hvis dit barn er tryg ved det. Konsultationen foregår i klinikken i Holbæk.

895,-

+ 1500kr ved hjemme-konsultation + km.* (kun sjælland)

Tungebåndsvurdering

Barn 0-5 år

Mundmotorisk undersøgelse, screener for blandt andet stramt tungebånd, læbebånd, og andre orale restriktioner og muskulære forhold, der kan have betydning for dit barns trivsel, vejrtrækning og spisning.
Denne ydelse er udelukkende diagnosticering, ønskes vejledning i videre forløb, skal du tilkøbe Tungebåndsvejledning.

449,-

Varighed 30 min

Refluks sparring, telefonisk

Bor vi lidt for langt fra hinanden (jeg i Holbæk) og lider dit barn af refluks, eller mistænker du det, og er du faret vild i junglen af alle ‘de gode råd’, så kan du booke mig til en 40 minutters lang telefonsamtale, hvor vi går detektiv på DIT barns unikke årsag til, at det har refluks.
Efter samtalen vil du have fået svar på, hvad dit barns symptomer kan betyde, og i hvilken retning det giver mest mening at gå, for at lindre dit barns reflukssymptomer, og på sigt blive helt rask igen.
I løbet af telefonsamtalen screener jeg dit barn for eventuelle tegn på fødevarereaktioner, tegn på uroligt nervesystem mm, og ofte vil jeg også henvise dig videre til konkret, relevant behandler tættere på dig, hvis jeg skønner at det vil kunne gavne dit barn.

Varighed 40 minutter.

599,-

Tungebåndsvejledning

Har dit barn fået konstateret stramt tungebånd, er det vigtigt du ved hvad du i så fald kan og skal gøre fremadrettet. Jeg klæder dig på, så du ved præcis hvilke muligheder der er herhjemme og i udlandet for klip, samt hvilke mundmotoriske øvelser der vil gavne dit barns forløb, både før og efter klip. Du får tilsendt håndgribelige øvelser med vejledning.
Skriv i kommentar om du ønsker fysisk eller telefonisk konsultation.

449,-

Varighed 30 min

Ørebarns vejledning, telefonisk

Bor vi lidt for langt fra hinanden (jeg i Holbæk) og lider dit barn af øreproblemer, eller mistænker du det, og er du faret vild i junglen af alle ‘de gode råd’, så kan du booke mig til en 40 minutters lang telefonsamtale, hvor vi går detektiv på DIT barns unikke årsag til, at det har øreproblemer.
Efter samtalen vil du have fået svar på, hvad dit barns symptomer kan betyde, og i hvilken retning det giver mest mening at gå, for at lindre dit barns øreproblemer, og på sigt blive helt rask igen.
I løbet af telefonsamtalen screener jeg dit barn for eventuelle tegn på fødevarereaktioner, tegn på nedsat immunforsvar mm, og ofte vil jeg også henvise dig videre til konkret, relevant behandler tættere på dig, hvis jeg skønner at det vil kunne gavne dit barn.

Varighed 40 minutter.

599,-

Baby symbiose zoneterapi

Zoneterapi er en af de blideste, men mest virksomme behandlingsformer til både dig og din baby. Ved en symbiose behandling, får din baby zoneterapi i ca. 10 minutter, hvorefter behandlingen fortsættes på dig, mens du har baby liggende hos dig på brystet. Måske ammer du, men det er også helt fint hvis du ikke gør. I er så tæt forbundet gennem jeres nervesystem, så din baby kan mærke den behandling du får, og nyde godt af dens virkning.

Zoneterapi har vist sig effektivt ved alt fra kollik til refluks, kropsspændinger, motorisk uro, søvnforstyrrelser, øreproblemer, luftvejsinfektioner og forstoppelse hos baby.

Samtidig nyder du som ny mor godt af, at zoneterapien kan hjælpe din krop til god restitution efter fødslen, ved at regulere både hormonsystem, hjerte/kredsløb og dine muskler og sener.

Behandlingen foregår til blide meditationstoner i mit hjertevarme lille hus i haven i Holbæk og altid på din babys præmisser

399,- (elevpris)

Varighed 50 min

Mulighed for køb af klippekort til 5 behandlinger, spar 295,-

Zoneterapi,
barn 4 mdr. - 10 år

 

Her behandles barnet for problematikker som uroligt nervesystem, fordøjelsesproblemer, refluks, øreproblemer, søvnforstyrrelser, eksem, nedsat immunforsvar og astma/allergi.

 

199,- (elevpris)

Varighed 30 min

Mulighed for køb af klippekort til 5 behandlinger, spar 150,-

kvinde-ro zoneterapi

Gennem Zoneterapi kan kvindekroppen støttes livet igennem, fra barn til voksen kvinde. 

Behandlingen indeholder også vejledning i relevant Homøopati, eventuelle urter og andet naturmedicin.

Her støttes kroppen til at regulere eventuelle ubalancer i kroppen. Behandlingen er med andre ord en helkrops behandling, men hvor jeg møder dig som kvinde, hvor du er i livet lige nu. Det er til dig der oplever:

-efterfødselsgener

-hormonelle ubalancer som fx PCO(S), menstruationsforstyrrelser og -smerter, endometriose og overgangsalder

-smerter i kroppen, som fx muskelsmerter i nakke, skuldre, ryg eller bækken.

-Fibromyalgi

-Fordøjelsesproblemer

-Er stresse

375,- (elevpris)

Varighed 45-60 min

Mulighed for køb af klippekort til 5 behandlinger, spar 300,-

Zoneterapi,
barn 4 mdr. - 10 år

 

Her behandles barnet for problematikker som uroligt nervesystem, fordøjelsesproblemer, refluks, øreproblemer, søvnforstyrrelser, eksem, nedsat immunforsvar og astma/allergi.

 

199,- (elevpris)

Varighed 30 min

Mulighed for køb af klippekort til 5 behandlinger, spar 150,-

Graviditets- og fødselsmodnende zoneterapi

Obs! Fra 12. graviditets uge

Gennem graviditeten støtter zoneterapi både mor og barns naturlige processer, eventuelle graviditetsgener afhjælpes, og efter uge 37 kan fødselsmodnende Zoneterapi indledes, hvilket vil fordre til et naturligt flow i kroppen mod fødsel, mere ro på den fødende mors nervesystem og mindre risiko for fødsels komplikationer.

Her vejledes også i kost og kosttilskud, som støtter både mor og barn, både under og efter graviditet, samt vejledning i Homøopati og eventuel Bachs Blomsterremedier, til naturlig støtte og god energi op mod og under fødsel.

499,- (elevpris)

Varighed 50 min

Mulighed for køb af klippekort til 5 behandlinger, spar 400,-

fertilitetsfremmende zoneterapi

Forløb over 4-6 mdr, á 8-10 behandlinger (tilrettelægges efter cyklus).

Gennem særlige hormonregulerende og organ stimulerende zoner, kombineret med en skræddersyet fertilitetsfremmende kostplan, opnår op mod 40% naturlig graviditet indenfor 4-5 mdr, viser erfaring.
Behandlingen indeholder også vejledning i relevant Homøopati, eventuelle urter og andet naturmedicin.

En meget blid, naturlig, virksom og omsorgsfuld vej til ønsket graviditet.
Jeg møder dig, hvor du er i dit forløb, med ro og forståelse, -jeg har selv modtaget fertilitetsbehandling på klinik, men endte med selv, gennem diverse kostændringer mm, at opnå 2 naturlige graviditeter.
Men jeg husker tiden FØR første graviditet, som var det i går. Frustrationen, sorgen og bekymringen.
Jeg vil med stor glæde støtte dig, og din fertilitet, på vejen mod graviditet.

Varighed første behandling: 90 minutter. Her skræddersyes det videre forløb.

Kontakt mig gerne forud for en uforpligtende snak om forløbet.

 

4495,- (elevpris)

Varighed 50-90 min

RAB-godkendt pr. maj 2024

Separate ydelser

(tilkøbes til opstartssamtale)

Behandlingsplan

En skræddersyet personlig behandlingsplan, der er tilpasset specifikt til dit barns behov og jeres mål for forløbet. Et hands-on hjælpemiddel, til at komme i mål og bevare overblikket efter konsultationen, forløbet igennem. Behandlingsplanen vil indeholde konkrete råd og vejledning til jeres individuelle situation.

895,-

Opfølgning 30 min telefonsamtale:

Der kan opstå mange spørgsmål når man går i gang med ændringer i det daglige, og måske opstår der nye symptomer eller andet hos dit barn, som du har brug for at tale om.

449,-

Tillæg til behandlingsplan efter opfølgningssamtale

Tilpasset de mulige ændringer i behandlingsplanen, første samtale i “Tryghedspakken”, har givet anledning til.

449,-

bachs Blomsterremedier behandlingsflaske

(3 ugers forbrug)

OBS! -Sælges kun i forbindelse med opstartssamtale eller forløb hos Familie-ro.dk

199,- inkl. porto

*Kørsel:

Km fra en radius af 20km. fra Holbæk

3,73- pr. påbegyndt

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.