Ro på refluksen

Vejledning

Refluks er en kompleks lidelse, der kræver en grundig undersøgelse og behandling, for at bedres. Den gode nyhed er, at dit barn kan hjælpes helt naturligt til bedring.

Det er min hjertesag som Børnesundhedsvejleder at få dit barn fri af refluksen og tilbage i trivsel.

’’Ro på refluksen’’

Familie-ro

Bliver dit barn ked af det ved bøvser/gylp? Strækker sig bagover/laver flitsbue ved gråd? Skriger mere end ’de andre børn i mødregruppen’? Sover dårligt, og vågner skrigende? Vil ikke ligge fladt på ryggen? Overspiser? Eller vil ikke spise? Er urolig ved brystet/flasken? Har våde bøvser? Hvis en eller flere af disse symptomer passer på dit barn, så er der stor risiko for at dit barn lider af refluks-sygdom.

Man ved i dag at refluks både kan skyldes for lidt eller for meget mavesyre, og at det altid skyldes en bagvedliggende årsag. Det er derfor nødvendigt at finde årsagen, hvis man skal overkomme refluksen én gang for alle. Jeg er specialiseret i at vejlede omkring refluks og at finde årsagen til netop dit barns refluks.

Jeg anbefaler et Baby Tjek i klinikken til børn med refluks, da det er en kompleks lidelse, der kan have mange årsager, og kræver grundig indsigt i dit barns historie, og ofte også kræver en mundmotorisk undersøgelse, samt screening for eventuelle fødevarereaktioner.

Bor vi for langt fra hinanden (min klinik er i Holbæk), tilbyder jeg 40 minutters telefonisk refluks-sparring, hvor jeg guider dig i, hvilken retning der, ud fra dit barns historik og symptomer, vil kunne bedre dit barns refluks. Ligeledes afholder jeg løbende online refluks hold-forløb, følg med på Instagram @familie.ro.dk, for at høre mere om dette og holdstart.          

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.