Ro på refluksen

Vejledning

Refluks er en kompleks lidelse, der kræver tid og ro, for at bedres. At være forældre til et barn med refluks er frygteligt hårdt, og som din Børnesundhedsvejleder véd jeg, at du har uendeligt meget brug for min hjælp og støtte undervejs.

’’Ro på refluksen’’

Familie-ro

Bliver dit barn ked af det ved bøvser/gylp? Strækker sig bagover/laver flitsbue ved gråd? Skriger mere end ’de andre børn i mødregruppen’? Sover dårligt, og vågner skrigende? Vil ikke ligge fladt på ryggen? Overspiser? Eller vil ikke spise? Er urolig ved brystet/flasken? Har våde bøvser? Hvis en eller flere af disse symptomer passer på dit barn, så er der stor risiko for at dit barn lider af refluks-sygdom.

Man ved i dag at refluks både kan skyldes for lidt eller for meget mavesyre, og at det altid skyldes en bagvedliggende årsag. Det er derfor nødvendigt at finde årsagen, hvis man skal overkomme refluksen én gang for alle. Jeg er specialiseret i at vejlede omkring refluks og at finde årsagen til netop dit barns refluks.

Jeg anbefaler altid et fuldt 1:1 Familie-ro forløb, eller alternativt en opstarts-samtale + ’’Ro-på’’ -tryghedspakken, til børn med refluks, da det er en kompleks lidelse der kræver tid (og ro) for at opnå varig bedring, og du som forælder har brug for uendeligt meget støtte undervejs.               

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.