Privatlivs politik

SIMONE OLSEN

Som din Børnesundhedsvejleder værner jeg naturligvis om dit privatliv, og derfor er det vigtigt for mig, at stå helt klart omkring min privatlivspolitik.

Min Privatlivs politik

Jeg har som din Børnesundhedsvejleder tavshedspligt overfor 3. person, og al journalarbejde opbevares forsvarligt og sikkert ifølge GDPR-lovgivningen.
Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg i vores samtaler og kontakt, så du kan tale åbent og ærligt omkring dit barn og jeres situation.
 
Herunder kan du læse mere uddybende om min privatlivspolitik.

Familie-ro.dk er eget af mig, Simone Olsen, og har siden 2022 været mit 3. hjertebarn, foruden mine to børn, Romeo og Aspen.

Med familie-ro.dk ønsker jeg at udbrede min viden som blandt andet certificeret Børnesundhedsvejleder, til forældre til børn der har brug for hjælp til diverse symptomer, som refluks, astma, eksem, kolik og øreproblemer.

Når du ringer eller skriver til mig med henblik på et muligt vejledningsforløb, gemmer jeg dit telefonnummer og/eller e-mail samt dit navn. Samtidig opbevarer jeg de oplysninger, du giver mig på mail eller på anden vis. Hvis du vælger ikke at starte et forløb op hos mig, sletter jeg mails og andet fra dig med det samme.  
Alt mit journalarbejde bliver sikkert gemt og opbevaret på min harddisk, som er uden internetforbindelse. 

Hvis du skriver til mig på mail eller sms vedrørende et evt. vejledningsforløb eller andet, gemmer jeg dine mails/sms-beskeder i højst 3 måneder. På den måde kan jeg sikre mig, at jeg har oplysninger, der eventuelt skal bruges i et fremtidigt forløb. Ønsker du ikke, at jeg gemmer dine oplysninger, kan du altid bede mig slette dem igen med det samme.

Undervejs i forløbet, noterer jeg de ønsker og problematikker ned, som du kunne have til og som forløbet med dit barn, omhandler. Derudover gemmer jeg også mails og andet omkring dit barns forløb, som kan have fremtidig relevans for forløbet.
Det gør jeg for at kunne skabe ro og tryghed omkring jeres situation og min vejledning.

Hvis jeg som din Børnesundhedsvejleder har et ønske om at bruge din udtalelse/anbefaling af mit vejledningsforløb, på min hjemmeside, diverse sociale medier eller anden markedsføring, skal det være med dit samtykke. Hvis dit samtykke ikke er der, forbliver din eventuelle udtale imellem os.

Du har til hver en tid ret til at få tilsendt de specifikke personoplysninger, jeg har omkring dig og dit barn. På den måde kan du sikre dig, at jeg har de korrekte oplysninger. 

Du kan til hver en tid kontakte mig på kontakt@familie-ro.dk og bede mig slette de personoplysninger, jeg har om dig og dit barn.
Det er vigtigt, at du specifikt skriver, hvilke oplysninger, du ønsker slettet. 

Det er kun mig, der har adgang til dine oplysninger og de videregives ikke uden dit samtykke.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.