"RO PÅ kroppen"

Vejledning

Symptomer som generel dårlig og urolig søvn hos barnet, forstoppelse, eksem eller astma/astmatisk bronkitis, er lidelser man som forældre skal tage meget alvorligt, men du skal også vide, at der næsten altid gemmer sig en bagvedliggende årsag til disse symptomer.

Læs mere her.

"RO PÅ kroppen"

Familie-ro

Vil din baby kun sove korte lure?
Vågner dit barn mange gange hver nat?
Vågner dit barn skrigende? Vil amme/have flaske hele natten igennem?

Årsagerne til den urolige søvn kan være mange, og mange opvågninger hos det lille barn er (desværre) helt normale og naturlige. Men hvis din mavefornemmelse siger dig at noget er galt, så skal du lytte.

Det samme gælder hvis dit barn har tendens til forstoppelse, eksem, astmatisk bronkitis, eller øreproblemer som væske på ørerne og/eller hyppige mellemørebetændelser.

Afføringsmidler, hudsalver, inhalatorer og dræn i ørerne vil blot være symptombehandling, da disse lidelser skyldes en bagvedliggende årsag, og før dén findes og behandles, bliver dit barn ikke sine symptomer kvit, og symptombehandlingen kan trække ud i meget, meget lang tid.

Jeg kan som OMFT-terapeut (Orofacial Myofunctional Therapy) og Børnesundhedsvejleder screene dit barn for symptomer, og sammen med et indgående anamnese arbejde ud fra dit barns historik, fastlægge dit barns årsag bag symptomerne, og vejlede dig til, hvordan du kan hjælpe dit barn til en hverdag uden symptomer.

Jeg anbefaler et Baby Tjek eller Børnetjek i klinikken, men er du det mindste i tvivl om min vejledning er det rette for jer, så book mig til en Gratis konsultation og symptombesvarelse først, så taler vi telefonisk sammen, og finder den bedste løsning for jer. Har dit barn øreproblemer, men vi bor for langt fra hinanden, har du mulighed for at booke mig til 40 minutters telefonisk Ørebarns vejledning.

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.