Kontakt mig!

SIMONE Olsen

Du er velkommen til at kontakte mig helt uforpligtnede! 
Jeg bestræber mig på, at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer. 

ANBEFALINGER

Hør hvad andre siger...

Kære Simone & Malene
Tuuuusinde tak for et rigtig kærligt og hjertevarmt møde igår 😊 vi følte os SÅ meget hørt og set ift. lige præcis vores udfordringer med vores søn 🌟🫶🏼 tænk at I på blot 3 timer har hjulpet os meget mere end andre terapeuter har på flere måneders forløb og samtaler – vi er SÅ taknemmelige for at være landet hos jer og sætter stor pris på jeres tilstedeværelse og engagement o det hele – af hjertet tak for at give os håb og motivation mod lysere og nemmere familie tider

Mor til dreng 7 år

Simone er et meget hjertevarmt menneske, og jeg havde fuld tillid til hende fra start. Og det siger ikke så lidt for sådan en som mig.
Jeg følte med det samme at der var håb for Lily, nu hvor lægen ikke havde villet høre på os, og vi lidt havde opgivet at skrigeriet hver dag nogensinde ville stoppe igen. Men efter ca. 1,5 uge begyndte vi at mærke bedring. Vi fulgte Simones plan fra dag 1, og hun var god til at støtte og komme med gode råd til det hele. Om 3 uger har vi sidste opfølgning, men jeg føler allerede at vi er i mål, for Lily har fået det SÅ meget bedre! Ingen prutter og ingen voldsomme skrigeture, og det bedste er at hun nu også sover mere end 30 minutters lure! Kæmpe anbefaling til Familie-ro herfra❤️

Mor, til Lily 6 mdr.

Godmorgen ❤️
Jeg vil bare lige sige, at vi for første gang i laaang tid har haft en god nat med Walther. 🥳
Vi hentede en tyngdepose til ham i går og den tror vi har gjort underværker, sammen med et varmt bad, 2 aftensmåltider, lotion, salt og olie. Han sov fra 19.30-00.30 uden at vågne, brokke sig eller andet. Så fik han en flaske og sov til kl 3.30 og så vågnede han kl 6.30 🥳 de gange har har vågnet, har han stadig skreget, men ikke lige så slemt som normalt og han har ellers sovet meget rolig 🥳 så af hjertet TAK!❤️

Mor, til Walther 11 mdr.

Tør vi? hvad nu hvis det viser sig at det er os som forældre der har overset noget eller gør noget helt galt. Vil vi gerne lade en anden voksen komme så tæt på vores liv og hverdag? Hvorfor har vi ladet ’stå til’ og ikke banket i bordet hos lægen noget tidligere… Men vi følte os utrolig trygge og forstået. Så dejligt at blive anerkendt for at den situation man står i.

Det har været fantastisk at få en handleplan der bygger på hele barnet, allerede fra livet i livmoderen. Der er SÅ utroligt mange ting der giver mening nu.

Alt er meget fagligt funderet og hænger sammen, hvor er det vildt hvor meget der kan gøres, og hvor er det fantastisk overskueligt, når man modtager sin plan for ens barn, selv om der er mange tiltag. Det er ikke bare 10 tips du selv skal jonglere rundt i din hverdag.

Jeg elsker følelsen af man ikke bare bliver sluppet, men der bliver fulgt op.

Signe, mor til Jeppe med astma

Han er blevet bedre til selvregulering og vi har også haft lettere ved, at regulere ham ned.
Han har ikke mavekneb om natten mere, hvilket vi formoder, er kommet af gluten.

Vi har fået et proaktivt mindset til hans immunforsvar og hvordan vi kan forebygge det. 

Simone har altid virket meget forberedt og haft styr på tingene. Ydermere har hun været utrolig ydmyg, både ift. egne evner, tilgangen, men også over for vores oplevelser. Prikken over i’et og måske det vigtigste, er Simones utrolige empati, hjertevarme og oprigtige lyst, til at høre vores historie.

Hun giver meget konkrete handleanvisninger og planer, og er ikke bange for at bruge egne erfaringer.
Super hurtig og konkret sparring.

Det eneste vi fortryder er, at vi ikke var startet hos Simone tidligere.

Trine, mor til 1-årig xdreng med refluks

Det kræver naturligvis, at man er åben, det er ikke et forløb for alle, nødvendigvis.

Man får et stort indblik, i hvorfor barnet har det som han/hun har det, eller en hypotese derom. Bagefter bliver det meget konkret og brugbart i hverdagen.

Vi har været utroligt glade for forløbet hele vejen igennem, Simones energi og passion for det her, brænder tydeligt igennem. Fortsæt med at gøre det her, for der er mange der kunne bruge én som dig, i deres kaotiske børneliv.

Mor til 1-årig dreng