Ro på kolikken

Vejledning

Har du et barn med kolik, har du hårdt brug for min hjælp og støtte. Kolik er ikke længere en diagnose, men en betegnelse når årsagen til barnets gråd, ikke umiddelbart kan forklares af lægen. Men du skal vide at der KAN gøres noget.

’’Ro på kolikken’’

Familie-ro

Har dit barn fået konstateret kolik hos læge eller sundhedsplejerske, eller græder dit barn generelt mere end 4 timer i døgnet? Ofte med et ’græde-mønster’ fx oftest om aftenen, eller trækker din baby sine ben op under sig i gråd, prutter meget eller har træg mave? Er urolig/grædende om aftenen, tidlig nat og søger meget trøst og kontakt ved bryst eller flaske? Bliver hurtigt overstimuleret?

Så har du og din baby brug for hjælp. I dag er kolik ikke længere en egentlig diagnose, men mere en betegnelse, når læge eller sundhedsplejerske ikke umiddelbart kan finde årsagen til barnets gråd og mavekneb.

Jeg er uddannet i at screene barnet for mulige årsager til kolik, og har god erfaring i at hjælpe familier til mere ro på barnets mave og mindre gråd. Ved kolik anbefaler jeg et fuldt 1:1 Familie-ro forløb, men mange familier kan sagtens få god hjælp alene ved en opstarts-samtale, med mulighed for tilkøb af ’’Ro-på’’ Tryghedspakken.               

Kontakt mig gerne helt uforpligtende!

Hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe dig og dit barn, så kan vi tage en uforpligtende snak først.